Следвайте ни

Възмутен пловдивчанин: Шофьорите на рейсове слeпи ли са?

viber icon

Пловдивчанин се обърна към "Марица", за да сподели огорчението си от шофьорите в градския транспорт в Пловдив. Тази сутрин за пореден път бил подминат от автобуса, който чакал.

"Шофьорът даже и не погледна към спирката. Сякаш нито тя, нито аз съществуваме", посочи той.

Както всяка сутрин, пловдивчанинът чакал рейс номер 222 в кв. "Прослав" към 09.10 час, на първата спирка след тръгването на тежката машина, тоест на така наречения "голям" център.

Видял, че автобуса идва, сложил си предпазната маска и се приготвил за качване. Но уви, шофьорът на рейса е имал друго на ум и подминат пътника. Така се наложило да чака следващия автобус.

"На мен не ми пречи, че ще чакам, пречи ми отношението към пътниците. Пътувам с билет, не съм пенсионер. Казвам това, защото често се случва, уж без да искат, да подминават възрастни хора, защото няма да изкарат и стотинка от возенето им. Недопустимо е подобно поведение в град, бил европейска столица на културата", коментира мъжът.

Той сподели, че не му се случва за първи път да бъде "изтърван" от автобусния шофьор, на същото място, по същото време. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Реалист

Реалист

20.10.2020 | 11:29

При Чолаков чолаци те редовно се случва това за да вземат едно левче повече гонят автобуси на конкурентни фирми но там е виновна общината вече защото общината трябва да се направи общинска фирма и да вземе всички линии общината да ги работи трябва да има една фирма за превози тоест с две автобусни превози и да възстановят тролейбусни превози която да бъде към общината но уви поредната грешка която се прави относно в транспорта тези осем линии трябва общината да ги вземе а не да ги дава на превозвачи но туклобито еголямо и пак подчертавам фирмите-превозвачи самите превозвачи ревът че са на загуба и пред фалит и много ми е интересно как се натискат Как кандидатстват да взимат още линии като се прехвърлите на загуба и там вече думата кмета ако реши да подпише договора с тези такива фирми които ги прави то ги проверяват за мен това си е живо престъпление

Отговори
1 1
321

321

20.10.2020 | 10:57

Има една двойка (шофьор и контрольорка) на 222 толкова са нагли и зли, че подминават , котрольорката непрекъснато се звери със пътниците. Шофьора все едно кара чували с картофи. Моля, отговорните хора да вземат необходините мерки.

Отговори
3 1
Лора

Лора

20.10.2020 | 10:26

Господине, нали знаете, че живеем в страната на най многото,, възможности,, и,, странности,, шофьорите са пенсионери и са,,,, озлобени,, не че другите са, китки,, за мирисане...!

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?