Следвайте ни

Върнаха стария светофарен режим на кръстовището на бул. „Пещерско шосе“ с ул. „Елин Пелин“

viber icon

Предишният работен режим на светофарната уредба при кръстовището на бул. „Пещерско шосе“ с ул. „Елин Пелин“ е възстановен от 14:00 часа днес, съобщиха от „Организация и контрол на транспорта“. 

От общинското предприятие напомниха, че с цел да се повиши безопасността на движението при завиване наляво в посока „Прослав“ в петък там бе въведена нова светофарна програма с преминаване на трифазов режим. Наблюденията оттогава насам са показали, че направената промяна е довела до допълнително напрежение в трафика, поради което е възстановен предишният  двуфазов режим.

От „Организация и контрол на транспорта“ увериха, че извършват непрестанен мониторинг на невралгичните кръстовища и реагират на актуалната обстановка, така че да се гарантира възможно най-добрият баланс между облекчаването на трафика и безопасността на движението.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Dii

Dii

31.05.2021 | 20:31

Организация и контрол на транспорта са некадърни безхаберници. Калинки та дрънкат. Дано дойде ден и да имаме читав прокурор и да ги накара да връщат заплатите. Срам нямат.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?