46
Следвайте ни

Важно за шофьорите! Променят движението в кв. "Захарна фабрика" КАРТА

viber icon

Пространството между бул. „Васил Априлов“, ул. „Петър Шилев“ и бул. „България“ в кв. „Захарна фабрика“ в район „Северен“ е поредната зона, в която се въвежда еднопосочно движение на моторните превозни средства. Поставянето на общо 120-те пътни знака започна днес, като екипът ще продължи да работи в събота и неделя. 

От ОП „Организация и контрол на транспорта“ напомнят, че по-рано през седмицата еднопосочно движение бе въведено по бул. „Марица-север“ в участъка от ул. „Карловска“ до „Златна Панега“, както и в карето между улиците „Победа“, „Сава Муткуров“, „Златна Панега“ и бул. „Марица-север“. По същия начин вече е организирано движението и пътните отсечки между улиците „Цар Георги Тертер“, „Митрополит Панарет“ и „Стойчо Мошанов“. 

В момента се работи в карето бул. „България“ – ул. „Победа“ – бул. „Дунав“ – ул. „Васил Левски“. До края на следващата седмица и там предстои да бъде въведено еднопосочно движение. Очаква се с изпълнението на мерките, заложени в генералния план за организация на движението, да намалее напрежението в трафика и паркирането, както и да се създадат условия за по-голяма безопасност на всички участници в движението.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?