Следвайте ни

Важна промяна в градския транспорт на Пловдив, маските остават

viber icon

Автобусите по всички линии на масовия обществен вътрешноградски транспорт в Пловдив възстановяват делничното си разписание от 11 май (понеделник), съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта”.

Това става със заповед на кмета Здравко Димитров във връзка с предстоящата  отмяна на обявеното извънредно положение, наложено  заради коронавируса. 

От общинското предприятие напомниха, че досега автобусите се движеха с неделно разписание, но повече коли с над 70 пътникоместа в пиковите часове.  Всички превозвачи, обслужващи градските автобусни линии, са предупредени от понеделник да изпълняват курсовете съгласно утвърдената общинска транспортна схема. За спазването на разписанията ще следят както мобилни екипи, така и експертите от центъра за управление на градския транспорт.

Всички пътници заедно с шофьорите и кондукторите трябва задължително да  носят маски, остава в сила и изискването за редовна дезинфекция на превозните средства, предупредиха от „Организация и контрол на транспорта”.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Костова

Костова

08.05.2020 | 14:39

А какво да правим ако някой кихне в т.н. автобуси-щъркели? През прозорците ли да скачаме? Защо има линии в които шофьорите продават билети? Защо има шофьори, които карат без маски? Кога ще заработи приетото и платено преди 5 год. "електронно таксуване"?

Отговори
0 1
Мариан

Мариан

08.05.2020 | 13:48

Много силен управител инж Веселин Дошков той има най добрите рейсове в Пловдив няма щъркели широки и комфортни аз работя като кондуктор не бих се преместил в друга фирма шефе ние сме с теб какво и да се случи.

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?