Следвайте ни

Ударно асфалтират бул. "Васил Априлов"

Голяма офанзива цари на бул. "Васил Априлов", където от ноември се извършва ремонт. Над 50 работници на фирма "Пътинженеринг" довършват тротоарите, дъждоприемните шахти и пътната настилка.

В една от отсечките - от ул. "Войнишка слава" до "Волга" днес се полага биндер, а през тази седмица тази асфалтова смес ще се нанася и на останалия участък до кръстовището с бул. "Шести септември".

В общината се надяваха, че тези дни пътят ще бъде отворен за движение, но строителите обясниха, че има още работа, а и навън все пак е зима. Те и без това работят с ускорени темпове.

По договор булевардът трябва да е готов през май. Подменени са магистралният водопровод с отклоненията, канализацията, има ново улично осветление, тръбна канална мрежа. Колите вероятно ще тръгнат по бул. "Васил Априлов", когато изцяло положат биндер. Последен  запечатващ пласт асфалт се нанася, когато времето трайно се затопли. /Марица.бг

 

Росен Саръмов

Репортер - екип "общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?