Следвайте ни

Ударно асфалтират бул. "Васил Априлов"

viber icon

Голяма офанзива цари на бул. "Васил Априлов", където от ноември се извършва ремонт. Над 50 работници на фирма "Пътинженеринг" довършват тротоарите, дъждоприемните шахти и пътната настилка.

В една от отсечките - от ул. "Войнишка слава" до "Волга" днес се полага биндер, а през тази седмица тази асфалтова смес ще се нанася и на останалия участък до кръстовището с бул. "Шести септември".

В общината се надяваха, че тези дни пътят ще бъде отворен за движение, но строителите обясниха, че има още работа, а и навън все пак е зима. Те и без това работят с ускорени темпове.

По договор булевардът трябва да е готов през май. Подменени са магистралният водопровод с отклоненията, канализацията, има ново улично осветление, тръбна канална мрежа. Колите вероятно ще тръгнат по бул. "Васил Априлов", когато изцяло положат биндер. Последен  запечатващ пласт асфалт се нанася, когато времето трайно се затопли. /Марица.бг

 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?