71

Тийнейджър едва не се преби в Пловдив с тротинетка под наем - разглоби се в движение

Тийнейджър едва не се се преби с електрическа тротинетка под наем в Пловдив, научи "Марица". Инцидентът е станал преди няколко дни на ул. "Гладстон". 


Момчето грабнало тротинетката, но само след минута кормилото и тръбата, която го държи, се откачили. Последвало загуба на контрол от негова  страна и тежко падане. "Тръгнах да падам и помня само как се бях засилил към метално колче, заради което сложих ръката си и тя се ужули. Изправих се и цялата беше в кръв. Пресякох на другия тротоар, за да вляза в аптека и там оставих 10 лева за йодасепт, лепенки, бандаж и кислородна вода. Пресякох отново на тротоара, където бях паднал, и седнах на едни стълби, за да си промия раните", обяснява тийнейджърът в пост в социалните мрежи. 


Според него не е нормално ел. тротинетките в чужбина да са чисто нови и в безупречно състояние, а тези под нам в Пловдив - ръждясали, без звънци, без добри спирачки и всякакви други недостатъци и повреди. 


"Трябва да се поддържат постоянно в перфектно състояние, за да не са опасни и да застрашават човешкия живот", пише още потърпевшия. 


Според едни всеки ден се нанасят вреди на толкова много тротинетките, че фирмата, която ги стопанисва, не смогва да ги отстрани. Други пък смятат, че виновен е този, който ги кара, защото не е проверил дали е безопасна преди да я яхне. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Пловдив

Пловдив

10.09.2022 | 10:10

Кралицата умря да живее британска марица.

Отговори
2 4
86 86

86 86

10.09.2022 | 09:26

Да ги забранят със закон

Отговори
16 0
Спокоен

Спокоен

10.09.2022 | 09:33

Много обичат да карат в насрещното платно...Какво удоволствие им прави, не мога да ги разбера.

Отговори
12 0
Съгласен за чужбината...

Съгласен за чужбината...

10.09.2022 | 08:55

... Ама там няма няма такива уроди като тука, да ги блъскат по стени, да ги пускат от мостове и прочие!

Отговори
26 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?