49

Таксиметровите шофьори искат помощ от Общината

Община Пловдив да помогне на таксиметрови шофьори с видеорегистратори. Тази молба е отправил към зам.-кмета по транспорт Тодор Чонов съпредседателят на Националната асоциация за защита на превозвачите и таксиметровите водачи Володя Домашенко. 

„Идеята е на всички коли да има видеорегистратори и паник бутони, за да се гарантира по-голяма безопасност както на пътя, така и на таксиметровите водачи. Надяваме се Община Пловдив да ни предостави няколко видеорегистратори, за да ги пробваме”, обясни за „Марица” Домашенко. Той допълни със задоволство, че срещата със зам.-кмета е била насрочена светкавично, след като предишния ден са депозирали писмото.

„Това е напълно възможно, тъй като видеорегистраторите ще помагат за контрол на движението и намаляване на пътнотранспортните произшествия”, коментира Тодор Чонов. Той обясни, че Общината подкрепя всички мерки, които се предприемат с цел безопасност на пътя.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Бакшиши

Бакшиши

24.10.2022 | 14:36

Че те бакшишите са едни от най-големите нарушители на пътя. Спират, като араби в пустиня, където намерят за добре, карат с превишина скорорст и какво ли още не. Не случайно ви бият, като кучета под път и над път.

Отговори
2 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?