Следвайте ни

Таксиметров шофьор прецака паяка в Пловдив СНИМКА

viber icon

Таксиметров шофьор успя да прецака паяка в Пловдив. Находчивият водач спря в явно нарушение, но остана недосегаем за репатриращите автомобили, които шарят из града, сигнализира бдителен читател на „Марица“.

„Водачът на жълтия автомобил си намери тази вечер“идеално“ място за паркиране – на тротоара между булевардите „Руски“ и „Шести септември“.  Там колата му пречи на пешеходците, но шофьорът явно е спокоен, защото автомобилът  не може да бъде вдигнат по простата причина, че паякът няма как да стиге до там“, пише нашият читател.

Според запознати печените шофьори имат още един трик, за да се спасят от откарване на колата им към наказателния паркинг. Когато са спрели на забранено място, паркират така, че гумите им да са опрени плътно до бордюра. Така служителите с паяка няма как да сложат повдигащите скоби на гумите, лепнати за бордюра, и тръгват да търсят нови „жертви“.

Такива поне в Пловдив има колкото искаш.  

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

JJJ

28.01.2020 | 09:02

Глупости!! - има скоби за такива тарикати!!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?