Следвайте ни

Страшни тапи и изпънати нерви на "Пещерско шосе" СНИМКИ

viber icon

Задръстване и изпънати шофьорски нерви. Такава е картината на бул. "Пещерско шосе" в района между кварталите "Прослав" и "Смирненски" тази сутрин, видя репортер на "Марица". Причината - работници разкопават среден участък от пътя за присъединяване на нова сграда към водопровода.Точно там движението се извършва в по една лента в двете посоки, с дълго изчакване.  Така колите се трупат и задръстването започва още от ул. "Елин Пелин" в "Прослав". 

Участъкът е обозначен със знаци, но шофьорите остават учудени от приготвения капан. Предупредените от приятели решават да избегнат тапата и минават по пътя пред Гребната база, вместо да продължат по "Пещерско шосе". 

Призоваваме шофьорите да бъдат особено внимателни и да шофират със съобразена скорост. По възможност да си подберат алтернативен маршрут, за да си спестят ядове. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Батко

Батко

17.06.2021 | 10:09

Вместо да затворят целия участък, правят глупости. Ах ВиК, ВиК :(

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?