Следвайте ни

След спецакция: Всеки втори шофьор без колан

viber icon

Пловдивската полиция погна водачите без колани. Резултатите от проведена спецакция в рамките на днешния ден сочат, че всеки втори водач шофира необезопасен.

Униформените са проверили общо 1076 водачи, като 553-ма са били без поставени колани, тоест близо половината.

Проверките за безопасно шофиране сочат още, че само 9 от пътниците са били необезопасени, за което са им съставени и актове.

Служителите на реда продължават да следят за стриктното спазване на задълженията на водачите и спътниците им относно препасването.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ОЧЕВИДЕЦ

ОЧЕВИДЕЦ

25.08.2020 | 18:15

по-известни примери--катастрофата със шабан шаулич известен певец---удар отзад--шофъра и шабан са на първите места с колани--и двамата умират --скъсана аорта на шабан причинена от колана---кумът му на задната седелка е без колан и това го спасява--изхвърча от колата и остаа жив--ако беше и той с колан-щеше да е третият покойник---втори пример син на мой приятел шофира с висока скорост до него е братовчед му--пробват скорокупена кола---при удар в стълб--шофъора с колана умира от с чупване на гръбначен стълб причинен от колана--братовчедът му до него е без колан--изхвърча през предното стъкло и остава жив----лично аз ако си сложа колан няма да карам спокйно и ще съм опасен на пътя----законите са писани от мутри за да рекетират шофйорите-а не от професионалисти--това ни е проблема--излишно обират и стресират шофъорите и после резултатите са налице

Отговори
2 0
ГЕОРГИ

ГЕОРГИ

25.08.2020 | 18:04

ПОРЕДЕН БЕЗОЧЛИВ РЕКЕТ ЗА ПАРИ---РАЗБЕРЕТЕ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ--В МНОГО СЛУЧАИ КОЛАНА СПАСЯВА ЖИВОТ--НО В МНОГО СЛУЧАИ СЪЩИЯ ТОЗИ КОЛАН И ОТНЕМА ЖИВОТ--ПРИМЕРИ И СЛУЧАИ МНОГО----КОЛАНА ТРЯБВА ДА Е ПОЖЕЛАНИЕ--АКО ШОФЪОРА СЕ ЧУВСТВА ПО-УВЕРЕН И СПОКОЕН С НЕГО НЕКА ДА СИ ГО СЛОЖИ--ТОЗИ КОЙТО Е НЕСПОКОЕН ЧЕ КОЛАНА НЯМА ДА МУ СПАСИ-А ЩЕ ПОМОГНЕ ДА УМРЕ--ДА НЕСИ ГО СЛАГА---АКО КОЛАНА МИ ОТНЕМЕ ЖИВОТА--ЩЕ ПОЛУЧИЛИ МОЕТО СЕМЕЙСТВО ОБЕЩЕТЕНИЕ ОТ КАТ?????

Отговори
3 0
Батко

Батко

25.08.2020 | 17:37

Ще вземете ли да санкционирате и такситата. Влизам и сядам. - Къде е колана? - Махнах го, ни са праи, за какво ти е колан.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?