46

Ще гъмжи от полиция при кръстовището на Околовръстното с Коматевско, ето как да избегнете ремонта

Десетки полицаи ще регулират трафика заради планирания ремонт при кръстовището на Околовръстния път на Пловдив с Коматевско шосе. Очаква се дейностите на фирмата изпълнител да започнат от 8.30 ч. в съботния ден и да приключат до 19.00 ч. в неделя. В тази връзка е създадена необходимата организация трафикът да се пренасочва през обходни маршрути, а за обезпечаване на пътната безопасност са ангажирани екипи на КАТ и Първо РУ.


От полицията призовават шофьорите да се съобразяват с въведената временна реорганизация и разпорежданията на полицейските служители, да проявяват нужната дисциплина и толерантност. 


По възможност следва да избират следните обходни маршрути:


От  Първенец към Пловдив: през с. Марково – Околовръстен път на Пловдив при кръстовище с ул. „Захаридово” в квартал „Коматево”.


От Първенец към София: през с. Брестовица – с. Златитрап – път Пловдив-Пещера – Околовръстен път на Пловдив.


От Пловдив и Асеновград към Първенец са осигурени два маршрута:  


 За тежкотоварни автомобили: Околовръстен път на град Пловдив – кръстовище с ул. „Захаридово” в кв. „Коматево” – кръстовище преди гробище на с.Марково – Стокова борса „Първенец” - с.Първенец. Пътят ще бъде временно регулиран на еднопосочен към с.Първенец.


 За леки автомобили: Околовръстен път на Пловдив – кръстовище с ул. „Захаридово”в кв.”Коматево” – кръстовище след гробище на с.Марково - с.Първенец.


Другата възможност за леките автомобили е: Околовръстен път на град Пловдив – кръстовище с ул. ”Захаридово” в кв.”Коматево” – кръстовище преди гробище на с.Марково – Стокова борса „Първенец” - с.Първенец. Пътят ще бъде временно регулиран на еднопосочен към с.Първенец.


От Стокова борса „Първенец” към Пловдив, София, Асеновград за тежкотоварни автомобили:  през с.Първенец - с.Брестовица – с.Златитрап” – път Пловдив-Пещера – Околовръстен път на град Пловдив


От Стокова борса „Първенец” към Пловдив, София, Асеновград за леки автомобили: през с.Първенец - с.Марково - Околовръстен път на град Пловдив при кръстовището с ул. „Захаридово” в кв. „Коматево”.
 
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?