Следвайте ни

Шофьори в Пловдив на косъм от смъртта: Бетон помпа троши клони и къса кабели

viber icon

Камион с бетон помпа си поигра със съдбата и постави на карта живота на шофьори до Гребната база. Той изпотрошил редица клони по пътя си, дори скъсал и кабел.

За абсурдната случка сигнализира пловдивчанин, карал колата си на метри от опасния камион.

"Това се случи малко след 15 часа. Прибирах се от работа. Всеки ден минавам по този път - по бул." Шести септември", през Гребната база и към" Прослав". Днес се беше образувала колона до Спортното. Зачудих се какво става. След секунда видях изпопадали клони по пътното платно. Видях, че най-отпред на колоната е бетон помпа и че громи всичко. Огромната машина чупеше клон след клон, а те паднаха пред колите. Шофьорите забиваха спирачки, по чудо не стана фатален инцидент. Видях, че камиона влачи и жица. Сигурно ги е закачил отнякъде", разказа шофьорът.

Ужасът за него започнал още от прелеза на булеварда и продължил до кръстовището с" Пешерско шосе", където бетон- помпата завила надясно и освободила пътя му.

"Машината е огромна и направи куп поразии само за няколко минути. Шофьорът сякаш не забелязваше, че всички зад него караха на зиг-заг, за да избегнат клоните и да се запазят живи. Пълен абсурд", коментира пловдивчанинът. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Nikolai.savov@abv.bg

[email protected]

21.02.2021 | 01:12

Спазвайте дистанция, това не са извънгабаритни машини, те са стандартни за разлика от кабеларкитеи паркове и градини си вършат работата 4,5м няма клони перфектно състояние пътя за товарен автомобил

Отговори
1 1
До Бетоната глава Сигнала ти в друга посока

До Бетоната глава Сигнала ти в друга посока

20.02.2021 | 20:08

Бе то бетон помпата не е извънгабаритен камион Но бетонната глава на ОФе труженика правил кадрото личи че е извънгабаритна И най вече че книжката му е купена или подарена от мама за рожден ден След като няма понятие за габарити А всичко що е виснало над нормалния габарит нормално е да ти се стовари на бетонната глава за което водача на бетоновоза няма никаква вина Той си е в лентата за движение Разбра ли бетонна главо

Отговори
7 2
КАТ-МАТ

КАТ-МАТ

20.02.2021 | 18:26

Това може да се случи само в Тотев град! Където няма регулация на движението и всеки може да си кара в града без да спазва правилника за движение и ЗДП! А общината като собсвенник на инфраструктурата е задължена да създаде такава органузация на движението, че подобни извънгабаритни превози да се случват само с придружаваш автомобил и при създаден габарит на трасето!

Отговори
5 6
Иван 2011г

Иван 2011г

20.02.2021 | 17:36

Дървен котур утре на обет утр дрги до япон зметр доб пл пуф паф аре которе..,,

Отговори
2 9
Като  минаваш

Като минаваш

20.02.2021 | 17:18

Всеки ден защо не си се обадил че пътя не осигурява необходимия габарит. Бетонпомпите не са извънгабаритни товари.

Отговори
15 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?