Шофьор на автобус 116 е преносител на доброто

Тенчо Тенев е познат на мнозина като винаги усмихнатият шофьор на 116, който поздравява хората в автобуса. Доволните пътници сами се обръщат към медиите, за да изкажат очарованието си от него.

„Доброто ми настроение се дължи на това, че в мен има една непрекъснато извираща радост, която съм решил да предам на пътниците, които се качват при мен. Силно вярвам в Бог и именно тази вяра ме прави винаги щастлив и благодарен“, споделя Тенчо.

Той е като бялата лястовица на градския транспорт в Пловдив. Поставил си е за цел да казва мили думи, на всички тъжни пътници, за да оправя настроението им.

„Живеем в трудни времена. Всеки е затънал в проблеми, дали от безпаричие, неплатени сметки или липса на време. Въпреки тежкия живот в България, съм решил, да предам това добро, което е вътре  в мен, който е благословен да го вземе ще го предаде на някой друг“, казва добрият човек.

Тенчо Тенев е благодарен, че е здрав, че има добри колеги и  лоялни работодатели. Призовава хората да бъдат по-усмихнати, да са отворени към слънцето, светлината и човешките взаимоотношения.

„Отличава се на фона на всички останали шофьори“, заявява негова редовна пътничка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?