Следвайте ни

Пътниците: Валидаторът не разчита електронната карта

viber icon

Защо кондукторите продължават да ни таксуват в автобусите, макар че още преди три години от Община Пловдив оповестиха, че се въвежда електронно таксуване, пита  Елмира Ганчева, редовен пътник в градския транспорт. 

 


Жената разказва, че в автобус по линия №6 с регистрационен номер PB 4478 ТА се е опитала да чекира електронната си карта, но се оказало, че валидаторът не я чете.  "Това не се случва за първи път. И други пътници се оплакват, защото често надписите на електронните табла в автобусите не съвпадат със спирките. Данните на таблата, монтирани на спирките, също са неточни, макар че шофьорите твърдят, че са въвели данните. За тази система са платени грешни пари и от Община Пловдив зависи тя да бъде въведена", счита Елмира Ганчева.

 


Пътничката посочи още, че автоматът на бул. "6 септември" срещу Семинарията е разбит.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Тримона

16.07.2019 | 12:25

А бе протестърите изпотрошиха де има нещо здраво по тая система, а сега що не работела!?! Няма община и кмет в света които да могат да насмогнат на такова трошене, което могат да строшат протестърите за "по-добър град" в Пловдив! Амин!

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?