Следвайте ни

Протест запушва Пловдив утре, вижте кои булеварди са затворени и къде ще минават рейсовете

viber icon

Планиран за четвъртък протест в Пловдив ще затрудни сериозно трафика в центъра на града. Части от няколко основни пътни артерии се затварят за движение на пътни превозни средства на 13 август , съобщиха от ОП “Организация и контрол на транспорта". Движението ще бъде спряно, както следва:

-        Бул. “Шести септември“ – от кръстовището с бул.“Цар Борис IIIОбединител“ до кръстовището с бул.“Руски“ – от 18:30 ч. до 20:00 ч.

-        Бул. “Цар Борис IIIОбединител“ – от кръстовището с ул.“Цанко Дюстабанов“ до кръстовището с бул.“България“ – от 20:40 ч. до 21:30 ч.

-        Бул.България“ – от кръстовището от  с бул.“Цар Борис III Обединител“ до кръстовището с ул. “Победа“ -– от 20:40 ч. до 21:30 ч.

-        Ул. “Победа“ от кръстовището с  .“България“ до кръстовището с бул.“Марица“ – от 20:40 ч. до 22:00 ч.

-        Бул. “Руски“ – от кръстовището с бул.“Марица“ до кръстовището с бул.“Шести септември“ – от 20:40 ч. до 22:00 ч.

-        Бул. “Шести септември“ – от кръстовището с бул.“Руски“ до кръстовището с бул.“Цар Борис III Обединител“ – от 21:00 ч. до 21:30 ч.

Маршрутите  на автобусни линии  № 1, 4, 6, 7, 9, 11, 15, 16, 20, 21, 22, 25, 26, 27, 37, 44, 93, 99 и 116  от вътрешноградския транспорт   се променят, както следва:

Линия № 1

АПК ”Тракия”- Кв.”Коматево”:  ул.“Васил Левски“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по ул.“Гладстон“, надясно по ул.“Авксентий Велешки“, надясно по бул.“Христо Ботев“, Бетонен мост и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

 В обратна посока: Бул.“Македония“, спирка №42 – срещу магазин „Била 2”,  десен завой  по бул. „Хр. Ботев”, наляво ул.“Авксентий Велешки“, наляво по ул.“Иван Вазов“, надясно по бул.“Руски, наляво по бул.“Любен Каравелов“, надясно по бул.“Васил Априлов“, направо по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Левски“.

 

Линия № 4  ПУ”Паисий Хилендарски” - ЖК”Тракия”:

Бул.“България“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.„Найчо Цанов и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока:

ул.„Найчо Цанов, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Руски, наляво по ул.“Любен Каравелов“, надясно по бул.“Васил Априлов“, направо по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

 

Линия № 6 кв.“Прослав“ – кв.“Изгрев“:

Бул.“Пещерско шосе“, надясно  по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, направо по бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Шести септември“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул.“Шести септември“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Пещерско шосе и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

 

Линия № 7 Рогошко шосе - кв.”Беломорски”:

Бул.“България“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по ул.“Стефан и Обрейко Обрейкови“, надясно по бул.”Цар Борис III Обединител”, наляво по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Христо Ботев“, с/у Централна гара и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока:Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

 

Линия №9 Завод „Гагарин“ – ЖК“Тракия“ А12:

Ул.“Брезовско шосе“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев, наляво по бул.“Санкт Петербург“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

 В обратна посока:Бул.“Санкт Петербург“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по ул.“Брезовско шосе“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

 

Линия № 11 Биомашиностроене – Митница:

Бул.“Васил Априлов“, наляво по ул.“Гладстон“, надясно по ул.“Авксентий Велешки“, надясно по бул.“Христо Ботев“, Бетонен мост и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Македония“, спирка №42 – срещу магазин „Била 2”,  десен завой  по бул. „Хр. Ботев”, наляво ул.“Авксентий Велешки“, наляво по ул.“Иван Вазов“, надясно по бул.“Руски, наляво по бул.“Любен Каравелов“, надясно по бул.“Васил Априлов“, направо по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

 

Линия № 15  ИЗК“Марица“- кв.“Прослав“:

Ул.“Брезовско шосе“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Свобода“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

 В обратна посока:Бул.“Свобода“, наляво по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по ул.“Брезовско шосе“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Автобусна линия № 16 кв.“Гагарин“- бул.“Александър Стамболийски:

Бул.“България“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по ул.“Стефан и Обрейко Обрейкови“, надясно по бул.”Цар Борис III Обединител”, наляво по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Христо Ботев“, с/у Централна гара и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока:Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

 

Автобусна линия № 20 ПУ”Паисий Хилендарски”- Кв.”Коматево”:

Бул.“България“, надясно по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Христо Ботев“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Автобусна линия № 21 ТК“Марица“- ЖК“Тракия“, А12:

Ул.“Победа“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Княгиня Мария Луиза“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул.“Княгиня Мария Луиза“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по ул.“Победа“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Автобусна линия № 22 Пречиствателна станция- Ул.“Младежка“:

Бул.“Шести септември“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Шести септември“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Шести септември“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Шести септември“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 25 АПК “Тракия“ – кв.“Изгрев“:

ул.“Васил Левски“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по  бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Княгиня Мария Луиза“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.„Княгиня Мария Луиза”, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по ул.“Васил Левски“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 26 кв.”Изгрев”- ЖК”Христо Смирненски”:

Бул.“Шести септември“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Шести септември“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 27 ЗХА”Родина”- Кв.”Коматево”:

Бул.“България“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по ул.“Стефан и Обрейко Обрейкови“, надясно по бул.”Цар Борис III Обединител”, наляво по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по ул.“Захари Стоянов“, наляво по ул.“Гладстот“, надясно по ул.“Авксентий Велешки“, надясно по бул.“Христо Ботев“, Бетонен мост и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Македония“, спирка №42 – срещу магазин „Била 2”,  десен завой  по бул. „Хр. Ботев”, наляво ул.“Авксентий Велешки“, наляво по ул.“Иван Вазов“, надясно по бул.“Руски, наляво по ул.“Любен Каравелов“, надясно по бул.“Васил Априлов“, направо по бул.“Васил Априлов“, надясно  по бул.“Дунав“, надясно по ул.“Огражден“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

 Линия № 37 Завод”Флавия” - ЖК”Христо Смирненски”:

ул.“Найчо Цанов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока:бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо ул.“Найчо Цанов“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 44 ПУ”Паисий Хилендарски”- ЖК”Тракия”:

Бул.“България“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“България“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия № 93 Стъкларски завод  -  ЖК”Тракия”:

Бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Княгиня Мария Луиза“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул.“Княгиня Мария Луиза“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Васил Априлов“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема. 

Линия № 99 ТК”Марица”- ЖК”Тракия”:

Ул.“Победа“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по ул.“Найчо Цанов“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Освобождение“, направо по ул.“Найчо Цанов“, наляво по бул.“Христо Ботев“, надясно по бул.“Васил Априлов“, надясно по бул.“Дунав“, наляво по ул.“Победа“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия №116  кв.“Изгрев“- Митница:

Бул.“Шести септември“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Христо Ботев“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.“Христо Ботев“, наляво по бул.“Източен“, надясно по бул.“Шести септември“ и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Водачите на автобусите, движещи се по посочените маршрути, са предупредени да спират на всички обозначени спирки.

При нерегламентирано блокиране на посочените  кръстовища след 22:00 ч. автобусите ще продължат да се движат по променените маршрути.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Адолф Джугашвили

Адолф Джугашвили

14.08.2020 | 19:06

Презрени от мен протестУиращи : ਬਵੈੁਿਲ੍ਤਾੇਪਰ੍ਤਤਦੁਕਨ ਕਮੰੰਲੀ. Доброто ми възпитание не ми позволява да ви преведа как съм ви нарекъл.

Отговори
1 0
...

...

12.08.2020 | 20:04

Променяли машрутите на градския транспорт ама те след 20 часа напрактика ги няма така че все едно нищо

Отговори
0 1
jon bon

jon bon

12.08.2020 | 17:40

Заради 5 употребени презерватива страда целия град!!!

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?