Следвайте ни

Прокуратурата проговори за тараша в градския транспорт

viber icon

Пловдивската прокуратура даде първи разяснения каква е целта на внезапните проверки на превозвачите от градския транспорт, които извършва от тази сутрин Икономическа полиция.

От държавното обвинение съобщиха, че днес по досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив, се провеждат множество процесуално – следствени действия – претърсвания, изземвания и др. на територията на гр. Пловдив. Те се извършват след предварително разрешение от Окръжен съд – Пловдив. Процесуално-следствените действия се осъществяват в помещения и обекти, стопанисвани от всички транспортни дружества, изпълняващи услугите на градския транспорт в гр. Пловдив и гр. Асеновград.

Предметът на разследването по досъдебното производство са евентуално извършени данъчни престъпления, свързани с осъществяването на транспортните услуги в гр. Пловдив и гр. Асеновград, както и законността и контрола на отпуснатите субсидии от страна на общинските администрации в гр. Пловдив и гр. Асеновград.

Следствените действия и оперативно –издирвателните мероприятия се извършват от служители на ОД на МВР – Пловдив – отдел „Икономическа полиция“  и ТД  ДАНС – гр. Пловдив.

Разследването е в начална активна фаза.

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ЕСКЕЙП

ЕСКЕЙП

29.08.2020 | 18:39

ДАНЪЧНИТЕ ИЗМАМИ СТАВАТ САМО С УЧАСТИЕТО НА НАП НАЧЕЛО С ВЕСЕЛИН МАРГЕНОВ. ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО. ВСИЧКО Е ПЛАТЕНО.

Отговори
2 0
ОТВОРКО

ОТВОРКО

29.08.2020 | 18:43

Ама и той, Веско Маргенов има чадър от високо място. Както от Прокуратурата така и от МВР и затова си прави каквото си иска и има келепир. Пък нали е и масон, а всички богати простаци бизнесмени са също масони. Пълни галфони.

Отговори
1 0
сторм

сторм

27.08.2020 | 14:22

Отличен !

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?