Следвайте ни

Причината е ясна: Сблъсък между рейс и сметовоз задръсти Карловско шосе СНИМКИ

viber icon

Рейс и боклукчийски камион са се блъснали на Карловско шосе, в близост до кръстовището на "Ален мак", научи "Марица".  Това е и причина за адското задръстване в посока Пловдив. 

От снимка, публикувана в социалните мрежи се вижда, че боклукчийският камион се е наврял в задната дясна част на рейс с номер 1 от градския транспорт, точно на светофара. Най-вероятно шофьорът на камиона не е преценил, че габаритът му е по-голям от свободното място в крайната дясна лента и така е задрал автобуса. 

Няма данни за пострадали хора. И по двете возила има нанесени леки материални щети. 

Шофьорите са оставили тежките машини на мястото на произшествието до пристигане на полицията, а след подписването на двустранни протоколи и признаване на вина,  са били преместени. 

Призовават се шофьорите да бъдат внимателни и да преминават със съобразена скорост. 

снимки: Фейсбук

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Zax

Zax

23.04.2021 | 09:21

За съжаление в България е възприета порочната практика, при сблъсък с нищожни щети, автомобилите да се оставят с часове на място. Нормалната практика в нормалните държави е, когато се касае за ПТП с минимални щети и липса на пострадал човек, участниците са длъжни да освободят платното. А след това се обсъждат щетите и виновните.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?