Следвайте ни

Премиерът Борисов с обещание за важен път до Пловдив

viber icon

Посещението на премиера Борисов в Родопите продължава с важни новини за пътищата в региона.. Ето какво написа той:

"Догодина ще бъде изцяло готов пътят от Югово до Лъки, по който се стига до Кръстова гора. Отсечката е 31 км, като стойността на ремонта е над 45 млн. лв. с ДДС.

Това е единствената пътна връзка на Община Лъки с Пловдив, по която ежедневно преминава тежкотоварен трафик. Ще бъде положен нов асфалт, ще се ремонтират съоръженията по трасето, ще се положи хоризонтална маркировка и ще се възстанови вертикалната сигнализация".

По-рано той съобщи още една радостна новина:

"За мен е важна оценката на хората. Когато ги виждам как се радват, че след 40 години чакане ще има хубав път между с. Белица и с. Загражден - това ме мотивира да продължим с ударното строителство не само в Родопите, но и в цялата страна. Вече започна и ремонтът на пътя Югово - Лъки, по който се стига до Кръстова гора.

Паралелно с това не е спирала и работата по пътищата в община Велинград. Поели сме ангажимент към жителите на общината и ще го изпълним".

Борисов зарадва и вярващите. 

"С отпуснатите от правителството 300 000 лева в момента се строи ново крило към манастира "Света Троица" на Кръстова гора, което да подслонява най-нуждаещите се поклонници. И тази година близо 25 хиляди вярващи дойдоха на тази свещена местност на Кръстовден. Изчакахме да мине празникът и стартирахме строителството", написа премиерът в социалната мрежа.

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

` `

` `

11.10.2020 | 01:23

БКП-мутрата Боко го чака затвор.

Отговори
3 2
Ура

Ура

10.10.2020 | 17:06

Тошо правешки ни обеща да лапаме комунизъма и цоциализъма

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?