Следвайте ни

Полицията влезе и в градските автобуси на Пловдив

viber icon

Пловдивската полиция и Регионалната здравна инспекция започнаха съвместни проверки и в автобусите на градския транспорт в Пловдив. Целта е да се провери има ли създадени условия за безопасно пътуване на гражданите, без да се създават предпоставки за заразяване с коронавирус.

Според данните, предоставени на „Марица“, полицаи и инспектори са проверили само в днешния ден 37 превозни средства от масовия градски транспорт. 8 от посетените возила са били в район „Тракия“, 4 в „Южен“, 18 в „Западен“ и 7 в „Северен“. При проверките не са открити нарушения на здравните изисквания.

Междувременно са продължили и внезапните инспекции от ОДМВР и РЗИ-Пловдив в търговски обекти. През деня са проверени 9 магазина в „Източен“, „Тракия“, Северен“ и „Южен“. При пет от тях са открити нередности и са им били издадени протоколи.

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Батко

Батко

17.03.2020 | 22:11

Пълни глупости, проверили са най-празните автобуси да отчетат дейност и да замажат очите на хората.

Отговори
3 0
irinka

irinka

17.03.2020 | 21:46

Добре е да проверят безопасността на пътниците като и стъпалата и как по дяволите слизат не докрай дисциплинираните баби които може хем да хванат короната хем да си счупят някой крайник.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?