71

Пловдивски шофьор поиска временен светофар и предупреди: Скоро ще вдигаме трупове! 

Пловдивски шофьор остана без думи от ситуация на Голямоконарско шосе и на пътя към индустриалната зона край село Царацово. Проблемът е в ремонта на Околовръстното, в участъка между АМ "Тракия" и Пазарджишко шосе. Заради работата по трасето трафикът се изсипва по Голямоконарско шосе. Това може да предизвика трагедии на пътя, твърди читателят ни Димитър в сигнал до "Марица".


"Обръщам се с огромна молба към Вас - да предотвратим човешки жертви. Не знам кой малоумник реши да затвори едновременно всички пътни входно-изходни артерии към община Съединение, индустриалната зона около село Царацово - фирми като Каскада, Либхер, Сокотаб, Интрама и самото село Царацово с 2000 жители. Това граничи с пълна лудост и некомпетентност", смята пловдивчанинът. 


По думите му по трасето няма как безпроблемно да премине спешна помощ или пожарна към селата Царацово, Бенковски, Войсил и други. 


"Дори с включени сирени няма как да им се направи място на път, широк 4 метра", сочи шофьорът. 


Пристигането на жителите от споменатите населени места навреме за работа е другия огромен проблем, описва ситуацията пловдивчанинът. 


По думите му е наложително да се постави поне временен светофар на кръстовището с ТЕД и DHL, защото се чака изключително дълго време, а някои шофьори се изнервят и правят рисковани маневри. "Скоро ще вдигаме трупове, ако не се предприемат бързи мерки", сочи читателят ни. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?