Следвайте ни

Пловдивчанка едва не се потроши в автобус след внезапна спирачка

viber icon

Пловдивчанка изживяла истински ужас, след като едва не се потроши в градски автобус след внезапна спирачка. Тя едва слязла от него с цицина и охлузвания. До тук се стигнало заради невнимателното каране на шофьора. 

Водачът на автобуса гледал нервно в огледалото и държал крака си на газта, когато „внезапно“ пред него изскочил легнал полицаи и той натиснал спирачката.

„Жената, която беше права, падна на пода на автобуса и се удари, а шофьорът й каза да бъде по-внимателна. Той караше като бесен. Всеки ден минава по този път нима не знае за легналия полицаи“, разказва очевидка.

При падането пътничката получила охлузвания по тялото и ударила главата си, по-късно й се появила и цицина.

Ситуацията се разиграла в началото на седмицата в автобус номер 66.

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Цццц

Цццц

23.01.2021 | 13:15

Присъствах на сходен инцидент в Испания, шофьора натисна спирачки, защото кола му засече пътя, след което колата пред автобуса спря и шофьора й попита дали всичко е наред, а шофьора на автобуса мина персонално и попита всеки един пътник дали има някакъв проблем. След като се увери, че всичко е наред и шофьора на автобуса няма претенции колата потегли. Това в България ще се види през крив макарон. Тук всеки е цар на пътя, особенно рейсаджиите, това са уникуми, пушат, говорят по телефони, пият кафета, ядат банички и лятото карат по джапанки и къси гащи. Е затова чужденец, като влезе в Бг автобус, разбира че е попаднал в държава от третия свят.

Отговори
6 2
Това  не  е

Това не е

23.01.2021 | 12:34

за първи път. Пострадалата жена трябва да води дело срещу водача на автобуса и фирмата собственик на автобуса.

Отговори
7 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли какво представляват бездимните технологии за нагряване на тютюн?