Следвайте ни

Пловдивчанин беснее: В рейса за Кричим пътуват, натъпкани като животни СНИМКИ

viber icon

Претъпкан минирейс по линията Пловдив-Кричим провокира мощна вълна от недоволство и коментари в социалните мрежи. На публикувано видео се вижда как хората буквално са един върху друг, като между тях няма никаква дистанция.

Само един от пътниците е с поставена предпазна маска, а останалите явно са на мнение, че COVID-19 е измислица и поредния начин за всеобщ контрол на масите.  Противоепидемичните мерки очевидно се нарушават, а това не притеснява дори и шофьора на малкия рейс, който шпори за Кричим. 

 


Хората се възмущават от факта, че се говори за мерки и затваряне на заведения, а в същото време в рейсовете не се упражнява никакъв контрол, особено в междуградските.

Някой  питат авторът на клипа защо се е качил, след като е видял, че рейсът е претъпкан, други пък споделят, че и в автобусите, в които се возят, ситуацията е идентична. Коментиращите обаче са единодушни около въпроса защо не се извършват проверки, който засега няма  отговор. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Няма

Няма

16.08.2021 | 09:11

Няма никакво значение цигани ли са, хамериканци ли са....от години по тази линия се пътува така, особено като се падне микробус следобед в 5. Да не говорим, че понякога изобщо рейсове не тръгват в даден час. За маските всеки си носи отговорността, но своеволията на превозвачите все някой трябва да озапти!!!!

Отговори
1 0
Бай Тошо

Бай Тошо

15.08.2021 | 18:56

Европа батко, свободно движение на хора и товари, пхахаха! Тия градски и междуградски транспорт не могат да осигурят елате пак да ми обяснявате, как беше по моето време!

Отговори
10 6
Лашката

Лашката

15.08.2021 | 18:05

Абе в тоя гъчканяк, да стиска бузите и да гледа да не хване СПИН.

Отговори
13 1
Оставка Мутри!

Оставка Мутри!

15.08.2021 | 17:52

Това, брутално некомпетентно и крадливо управление на БРЕГ, ни докараха до този хал! Взимат пари, раздават линии под масата, раздават им субсидии и после не могат да им кажат нищо и превозвачите си правят каквото си искат! Страдат хората и на никой не му пука! Няма ДАИ, няма КАТ, всичко е хаус и беззаконие!

Отговори
22 7
123

123

15.08.2021 | 17:32

Точно причината , поради която не ползвам обществен транспорт - нито градски , нито междуградски !

Отговори
17 1
Габи

Габи

15.08.2021 | 17:26

Там може би поне си плащат защото в София се возят без пари. Фандъкова толкова години не можа да реши един толкова наболял проблем. Само измисля зони за паркиране, а градският транспорт вечно на загуба.

Отговори
14 5
Кому ура

Кому ура

15.08.2021 | 17:16

Ми кому ура търсиш там сред циганите а Цигански братски натъпорчен Няма бе За вас чифутите няма А сега телефона си го заври там ти знаеш къде и си включи вибратора Натъпорчани много но за вашите чифутски гъ....зове насрани няма желаещи Виж за лойта Много

Отговори
2 14
убийци

убийци

15.08.2021 | 17:04

циганиии

Отговори
11 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?