1553

Пътниците се влюбиха в кондукторка от Украйна: Няма друга такава в Пловдив! 

Кондукторка от Украйна смая пътниците. Жената къса билетчета по линия номер 1 от градския транспорт в Пловдив и впечатлява с добро отношение - нещо, което според пловдивчани е дефицит в автобуса. 

"Усмихната, позитивна, приветлива контрольорка помага на по-възрастни хора да се настанят на седалките и търпеливо изчаква да покажат карта или си закупят билет. Аз ползвам градския транспорт и за пръв път попадам на такова добро отношение към пътуващите. Бъдете все така усмихната и не се променяйте, госпожо! Адмирации! Предай нататък добрината!", написа в социалните мрежи Нели Червенакова.

Публикацията й предизвика вълна от положителни коментари за кондукторката от Украйна. "Само една единствена е тази жена!", смята Мария Гичева. "Прекрасно отношение към хората. Браво!", пише Виолета Убинова. "Страхотна е. Често пътувам с нея. Отзивчива и добронамерена", коментира Ками Дошкова.

"Ако й вдигнат заплатата с 200-300лв, знаете ли колко бързо за това повишаване и останалите ще станат усмихнати, любезни, позитивни", убеден е Десислав Стоянов.

Редица пловдивчани посочват, че има още няколко кондуктори с подобно примерно поведение и призовават повече да вземат от примера им. 

Оцени новината

Оцени новината
3.8/5 от 12 оценки
3.8/5 от 12 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?