Следвайте ни

Е-билетът шашна пловдивчани: Бригада поправя автоматите на "Индра" от рейс на рейс СНИМКИ

viber icon

Свързани новини

Първата бригада за поправяне на новите автомати за продажба на билети тръгна като хвърковата чета от рейс на рейс днес. 

В нея влизат две жени и един мъж. Те са служители от ОКТ „Организация и контрол на транспорта”.

От вчера официално започна купуването на билети чрез електронните устройства на испанската фирма „Индра”. 

Днес се появяват първите дефектирали машини. Те отказват да работят заради набиране на хартията от ролката за билети. 

„Това става защото хората дърпат излезлия билет нагоре или настрани, а не надолу. Когато бъде скъсан в неправилната посока, хартията в автомата се сгърчва”, обясниха специалистите. 

Те подчертават, че капризните машини на „Индра” излизат от строя и заради друга дребна на пръв поглед работа – когато пътникът скъса билета преди автоматът да е спрял да се върти. 

Трябва да се следи отпечатването на черните точки, които показват края на билета и тогава да се къса, допълниха монтажниците. 

Операцията по рестарта на автомата с набраната хартия отне около 15 минути. След това бригадата отиде да прегледа друг дефектирала машина. 

Свързани новини

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (16)

Испанец

Испанец

23.06.2020 | 21:10

Някой може ли да каже от около 250 автобуса на линия, колко са необорудвани, колко не работят заради нечекиране или грешно чекиране от шофьора, колко са с калпава хартия от 20 ст. и колко не работят по вина на Индра. Иначе всеки може да плюе.

Отговори
2 0
Все е тая.

Все е тая.

23.06.2020 | 19:49

Кой му пука тука, някакъв си апарат.

Отговори
0 0
Електрончик

Електрончик

23.06.2020 | 19:41

Стига с тия хартийки. Кажете валидаторите за картите и е-портфейла работят ли? Нали е електронно таксуване.

Отговори
4 0
Пътуващ

Пътуващ

23.06.2020 | 19:36

Не разбрах кой е виновен - системата или този, който не е заредил ролките?

Отговори
2 0
Днес

Днес

23.06.2020 | 18:01

Ги гледах и се чудих, доста...нямам вяра на неизпробвано...!

Отговори
5 0
До Oldten , тотев трол.

До Oldten , тотев трол.

23.06.2020 | 17:06

Ей,момче,ние доматите с колците не ги ядем.Естествено,че тотев си направи далаверата .Сега превозвачите били виновни.Забелязала съм,че вие гербаджиите никога не сте виновни.Сега ако не обвинявахте превозвачите,щяхте да обвините хан Аспарух.

Отговори
5 4
мхм

мхм

23.06.2020 | 17:02

Хахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахаахахахахахахахахаахахахахахахаахахахаахахахахахахахаахахахахаахахахахахахаахахахахахаахахахахахахаахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахааххххххааааааххххххаааахахахахахахахахахххххаааааахххххааааааахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахаахаххаахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахаахаххахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахаахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахааххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахааххаахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах..............................................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Отговори
1 8
OldTen

OldTen

23.06.2020 | 16:38

Причината да не тръгва системата не е нито Тотев, нито Мотев, причината е че като цяло се саботира от частните превозвачи и от техните работници. Трудно ще тръгне, но с повече натиск ще стане! Навсякъде в ЕС е така а тука не можело и после се чудят защо били някои хора втора категория, ами ето затова!

Отговори
7 6
Билет майстор

Билет майстор

23.06.2020 | 15:57

Абе майни с майни, ми дърпайте ги правилно тези билети, ми срамота е едни билети не може да дърпате като хората! И после други виновни. Ми за едни само 20мил.какво искате сами ли да ви се късат, срамота!

Отговори
13 1
Хаджи Енчо

Хаджи Енчо

23.06.2020 | 15:54

Пропуснали са да ги направят вандалоустойчиви. Няма как тези машинки да преживеят повече от три месеца в Пловдив.

Отговори
10 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?