Следвайте ни

Пълна лудница с декларациите на КПП-тата в Пловдив СНИМКИ

viber icon

Големи опашки се редят и по обяд по 13-те КПП-та на изходите от Пловдив. Километрична колона се вие на входа в областния град от страна на кв. "Прослав", на "Пещерско шосе", както и на ул. "Димитър Талев" откъм село Марково.

За изход от Пловдив опашките са по-малки. Хората обясняват, че новият режим с декларациите забавя преминаването.

На Коматевско шосе, на контролния пункт малко преди Околовръстното, около 12 часа нямаше драма. Полицаите отбиваха колите на шофьорите, които нямаха декларации. Един от униформените раздаваше отпечатаните бланки на всеки, който иска да попълни документа. За разлика от вчера, когато на КПП-тата не събираха декларации, днес служителите на реда прибират бланките, защото се попълват ден за ден.

При влизането в Пловдив всички попълват нови декларации, включително и тези хора, които имат постоянен адрес и показват лична карта. Полицаите прибират и тях.

Другите две ленти са освободени за тези, които имат необходимите бележки. Единствено допълнителните входове в "Прослав" и "Коматево", при които също има полицаи, са свободни с по две-три коли.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Мунчо

26.03.2020 | 17:07

"Призоваването на хората да си стоят вкъщи и спирането на придвижването на населението е печелене на време и намаляване на натиска върху здравните системи. Сами по себе си обаче тези мерки НЯМА ДА СПРАТ ЕПИДЕМИЯТА.“ Генерален секретар на СЗО: Тедрос Гебрейесус

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?