Следвайте ни

Ограничават движението по „Цар Борис III Обединител“

viber icon

Движението на моторни превозни средства по бул. „Цар Борис III Обединител “ в  отсечката от моста на Марица до кръговото кръстовище с бул. „България“ се ограничава от утре – 26 февруари  (сряда), до 8 март. От ОП „Организация и контрол на транспорта“ съобщиха, че това се налага заради преасфалтиране на пътния участък. 

Ремонтните дейности ще започнат от източното платно и докато приключат, ще се извършва двупосочно движение в западното платно. От Община Пловдив предупреждават  всички шофьори, преминаващи през участъка, да  карат бавно, внимателно и да се съобразяват с въведената  временна организация на движение.

От "Организация и контрол на транспорта" допълниха, че за да се избегне допълнително натоварване на трафика и с оглед безопасността на движението, автобусите от обществения масов градски транспорт ще пропускат спирката пред Панаира.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Дии

25.02.2020 | 20:58

А пък Здравко разправяше разни лакърдии че щял да разпореди нощно асфалтиране. Явно Зико е неадекватен и никой не го бръсне за слива, каквато всъщност е.

Отговори
3 0

Господин Пенчев

25.02.2020 | 19:50

Зикито да не остане по-назад от предишния "строител". Голямото затапване на Пловдив продължава. Иначе обещавахме тържествено, че сме различни!

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?