Следвайте ни

Обрат! Стачката на градския транспорт в Пловдив - символична, автобусите ще се движат по разписание

viber icon

Автобусите на градския транспорт в Пловдив ще се движат утре по разписание, а фирмите превозвачи, които го обслужват, ще стачкуват символично. За това са се договорили по време на разговори представители на Община Пловдив и превозвачи, стана ясно преди минути.

В писмо до ръководството на Община Пловдив Конфедерацията на автобусните превозвачи уведоми, че на 25 ноември, сряда от 09.00 до 11.00 часа ще преустанови превозите по общинската, областната и републиканската транспорта схема. Стачните действия са във връзка с наложеното от Президента вето за инкриминиране на нерегламентираните превози и системното недофинансиране в бранша.

Вследствие на проведения днес двустранен диалог ефективните стачни действия на автобусните превозвачи в рамките на града, предвидени за утре, няма да се състоят.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Йордан

Йордан

25.11.2020 | 09:58

Само не знам, кой ползва ГТ на Пловдив освен пенсионерите. Той е мръсен, преносител на зараза, липса на отопление, слушате на чалга и пушене. Те в пиковете часове ги няма та какво ли значение има през другото време. На таблото пише 5 мин. той идва след 25 мин. Ало ОКТ айде вземете да си оправдаете държавните заплати и упражнете малко контрол. Не се крийте като мишки в кабинетите си. Идва Коледа поне 13 заплата си заслужете.

Отговори
0 0
Веселин Стачков

Веселин Стачков

24.11.2020 | 18:50

Тази символична стачка, символизира обстоятелството, че когато си се наакал не трябва да си показваш главата, че някой може да ти я клъцне!Работата заприлича на оня манго дето вика"Исках да гласувам но немах желание"!

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?