Следвайте ни

Обрат след критиките за Околовръстното: Експертите писаха Отличен 6 след ремонта

viber icon

Ремонтираният участък на Околовръстното е извършен спрямо всички изисквания и няма констатирани нарушения. Това е становището на експертите, които извършиха инспекция на място тази сутрин.

Те ще изготвят доклад с препоръки, който да спомогне за повишаване безопасността на трасето. Една от тях е за поставянето на гумени колчета на местата, където шофьори си позволяват да изпреварват, въпреки че е забранено. Докладът ще е готов до 2 седмици. 

Директорът на Областното пътно управление инж. Атанас Ташков посочи, че пътят и системите са безопасност по ремонтирания участък са направени по европейски образец.

"Всички приказки, че пътят е опасен и подобни са чисти провокации и целят да разбунят духовете", коментира той и посочи, че ремонтът е осъществен качествено.

Очаквайте подробности! 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Мантинела

Мантинела

12.05.2021 | 16:37

Публична тайна е , че Института по безопастност е на хранилка на производителите на мантинели и те защитават нуждата от поставяне на мантинели - това е истината! Ремонтът бил извършен по "европейски образец" -глупости - той е незаконен! В България има Закон за устройсво на териториите, който казва, че трябва да има проект, разрешение за строеж, а такива няма...

Отговори
0 1
дедо ви

дедо ви

12.05.2021 | 15:15

Кога една гербава калинка ще признае гафовете си? А човек и без да е "експерт" вижда, че са бързали да се краднат едни пари като за последно. Не може изпълнител да дава оценка за работата си. И естествено е да си харесват печалбата, най вече. Абсурдна държава.

Отговори
2 1
гочо

гочо

12.05.2021 | 14:48

Пътят е супер!!!! Добитъкът,седнал зад волана, трябва да кара по-бавно и без тази животинска агресия и всичко си отива на мястото!!!Относно мантинелите коментират,че нямало къде да се"бяга" встрани от пътя.При опасност има две възможности по закон-да се намали скоростта или да се спре!!! Нямаш задължение да отбиваш встрани от пътя-това е по ЗДП,а какво ще направи добитъка...

Отговори
3 5
...

...

12.05.2021 | 14:25

И на какъв период се преглеждат мантинелите, защото между Калояново и Долна Махала мантинелите вече нямат здраво, а от години не се забелязва поддръжка?

Отговори
4 1
Безсмислено упражнение

Безсмислено упражнение

12.05.2021 | 14:00

И нито метър разширение.

Отговори
6 0
Иво

Иво

12.05.2021 | 13:07

На бас че са гербави крадци тези инспектори! Трябва да си пълен иди.т да им повярваш след като си видял смеха, наричан околовръстното.

Отговори
11 2
Хаджи Енчо

Хаджи Енчо

12.05.2021 | 12:20

Нека тези "експерти" обяснят на простия, дърт хаджия защо е необходимо на един прав път в равнината да има мантинели на един метър от платното. Засега най-логичното обяснение е, че е трябвало да бъдат купени мантинели от известен местен производител, приятел на Борисов и бивш съсобственик по неволя на "Левски" по настояване на Борисов.

Отговори
15 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?