Следвайте ни

Нови по-удобни автобуси тръгнаха по 8 от градските линии в Пловдив

viber icon

По-качествена транспортна услуга гарантира консорциум „Градски транспорт Пловдив – 2020“, който според сключения с Община Пловдив договор от днес поема обслужването на автобусни линии №4, 10, 12, 20, 22, 24, 27 и 93. Това заявиха собствениците на влизащите в консорциума компании пред директора на „Организация и контрол на транспорта“ инж. Пламен Вълков и експерти на общинското предприятие, които посетиха автобазите на фирмите превозвачи.

 

Големи автобуси с над 72 места, с климатици и платформи за улеснен достъп на хора с увреждания вече изпълняват маршрутните разписания по 8 от линиите на градския транспорт в Пловдив. Всички коли са с най-високия екологичен клас „Евро 6“. Високите критерии бяха заложени още при обявяването на обществената поръчка.

Фирмите разполагат в наличност и с достатъчен брой допълнителни автобуси, които да осигурят изпълнение на редовното разписание след разхлабването или пълното отпадане на извънредните противоепидемичните мерки срещу COVID-19. При необходимост ще бъдат съкратени интервалите и във вечерните часове. Очакват се първите резултати след засилените проверки на пътникопотока.

При срещите днес бе договорена пълна и по-ефективна координация между „Организация и контрол на транспорта“ и диспечерите на фирмите превозвачи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

1111111

1111111

05.03.2021 | 08:54

От трън та на глог.Все същите малки рейсчета.

Отговори
0 0
Реалист

Реалист

01.03.2021 | 22:23

По-скапани по мръсен транспорт от пловдивския нямаи загива градския транспорт загива каквото и да пишете това са простотии модерни автобуси къде са тези модерни автобуси тези модерни автобуси са в другите градове но не и в Пловдив как можахте да го изпрати това нещо модерни автобуси не ви е срам гадове

Отговори
4 0
Реалист

Реалист

01.03.2021 | 22:22

само на Петко пиар правата хубавите автобусите на природен газ къде са на дошков ирис бусбоклуци гадни щъркели мръсни пуне срам да правитеТотев майва командва какво да правите Зико излагаш се чонов и ти също тая помия където е забърквате не е на хубаво съсипахте го този транспорт и тази система където говорите никога няма да тръгне и то умишлено е съсипвате защото няма да има пари за вас защото транспорта ако общински досега сто пъти щеше да тръгне а нали се сещате че ако тръгне сега системата няма да има пари за вашите тлъсти дебели мръсни гуши хубавите рейсове хубавите тролей ги спрях ти и сега искате да спрете автобусите на природен газ а да пуснете мръсните боклуци щъркели грозни автобуси на нафта не ви е срам бе идиоти мръсни

Отговори
1 0
Весо рейса

Весо рейса

01.03.2021 | 19:06

Унищожиха тролейбусния транспорт и сега са спокойни! Няма, кой да ги конкурира! Сега след като А Д стане депутат няма да има и кой да събира комисионните! Ще трябва ТП или ЗД да ги взимат директно! Малко е опасно но далаверата и традициите трябва да се спазват! Чекмеджето трябва винаги да се пълни!

Отговори
4 1
Хеброс

Хеброс

01.03.2021 | 18:43

Защо снимат само автобусите на П. Ангелов? Къде ни забравиха с Чолаков?

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?