46

Нова организация по бул. "Дунав" , пускат част от Брезовско шосе

От утре – 7 юни (сряда), се възстановява движението на пътни превозни средства по ул. „Брезовско шосе“ в участъка от кръговото кръстовище с булевардите „Дунав“ и „Цар Борис III Обединител“ до бул. „Северен“. Това съобщиха от „Организация и контрол на транспорта“.

От общинското предприятие напомнят, че пътната отсечка беше затворена заради строително-монтажните работи по изпълнението на Водния проект.  Новата временна организация на движение е със срок до 1 ноември. Тя е обозначена със съответните пътни знаци. Хоризонталната  маркировка също е временна, тъй като обектът не е предаден. На следващ етап ще бъде положен и износващият пласт асфалт. 

Заради напредващите дейности по Водния проект до 1 август се реорганизира движението и по бул. „Дунав“. Северното платно в отсечката от кръговото кръстовище  с бул. „Цар Борис III Обединител“ до ул. „Васил Левски“ остава затворено. При досегашната  организация движението в южното платно бе двупосочно. От утре обаче там се възстановява еднопосочното движение запад – изток. Промените са обозначени с необходимите пътни знаци и информационни табели.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?