2374

Нерви и бой на ул. „Варшава” заради нов транспортен хаос в Пловдив

Шофьори си късат нервите на ул. „Варшава” в Пловдив, а най-големите кибритлии стигат и до бой, алармираха хора от квартала. Чуват се класкони и псувни.

До поредния транспортен хаос в Пловдив се стигна, след като от Община Пловдив затвориха кръстовището на ул. „Богомил” и „Лeв Толстой”. Това се налага заради продължаващите втора година ремонти по „Богомил”. Сега трафикът от Лаута и бул. „Санкт Петербург” в посока север преминава по „Лев Толстой”, автомобилите завиват наляво по ул. „Стою Шишков”, а после надясно по ул. „Варшава”, за да излязат отново на „Богомил”.  

„Кой некадърник създаде тази организация на движението и как обходът е съгласуван в КАТ? Колите едва пъплят и се разминават на една боя разстояние. Вероятно така ще е месеци наред, като знаем с какво темпо работят фирмите в района”, коментира Николай Георгиев, който живее наблизо и от сутринта е свидетел на няколко спречквания между шофьори. Да бяха затворили временно ул. „Варшава” за влизащите от „Богомил”, за да не се стига до нерви и разправии, предлага Георгиев.
 
 
 
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
гост

гост

15.08.2022 | 14:44

ГАРАНТИРАНО от герб ТОТЕВ И ЗИКО

Отговори
11 3
Алексиева

Алексиева

15.08.2022 | 14:03

Няма такова нещо !Аз живея на Лев Толстой от другата страна на блока е ул Варшава! Няма задръстване няма побоища няма нищо подобно !Не си измисляйте и не лъжете хората !

Отговори
5 4
Чао

Чао

15.08.2022 | 13:31

Затваряй целата Кочина

Отговори
5 4

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?