Следвайте ни

Мазда и мерцедес си мерят глобите в Пловдив СНИМКИ

viber icon

Двама пловдивчани – единият с мазда, а другият с мерцедес, ще си мерят глобите за превишена скорост.

Навръх Гергьовден камерите на КАТ щракнаха двамата джигити да хвърчат по централни булеварди като герои от „Бързи и яростни“.

Първо в 9,33 ч. е бил заснет водачът на маздата, която лети със 134 км/ч, което е с 84 км/ч над допустимата за града скорост от 50 км/ч. Санкцията на нарушителя  ще е три месеца лишаване от право на управление на МПС и глоба от 950 лв.

От полицията тъкмо се похвалиха с новия „рекорд“ и се оказа, че той падна само след час и половина. „Шампионът“, заснет в 10,58 ч., този път е бил с мерцедес.

Той се е осмелил да натисне още малко педала на газта, а камерата КАТ го е запечатала да се движи със 139 км/ч в града. Той също ще остане без книжка за три месеца и ще плати солената глоба.

    

 

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

4000

4000

06.05.2020 | 18:46

Това е ежедневие по бул. Хр. Ботев от ВСИ-то до Сточна гара . Всеки ден минават по няколко такива джигита , каращи със 100 и повече км./ч. От делно и мотористи , които бързат не знам за къде . Сигурен съм , че това е в целият град , а не само в този участък . Трябва да се затегнат много , ама много мерките . Ако трябва да има постояни постове на КАТ и Полиция !

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?