Следвайте ни

Леко в „Северен“, тръгват тежковозите

Заради транспортиране на извънгабаритен товар се очаква временно затруднение на движението днес в Пловдив, предупредиха от пресцентъра на полицията. След 6 часа сутринта два камиона с извънгабаритен товар ще потеглят от северната индустриална зона на града в посока Русе. 

В тази връзка се очаква да бъде затруднено движението на автомобили по  маршрута: бул. „Васил Априлов“ ​- ул. „Георги Бенев“ ​- ул. „Полет“ ​- Брезовско шосе ​- с. Войводиново ​- път ІІ-56 (Пловдив - Стара Загора) - пътен възел „Скобелева майка“ - път І-8 (Пловдив - Хасково).

От страна на Областната дирекция на МВР е създадена необходимата организация превозът да се съпровожда от екипи на сектор “Пътна полиция”. 

Напомняме на водачите на моторни превозни средства да бъдат с повишено внимание в посочените пътни участъци и да изпълняват указанията на полицейските служители, за да се избегнат евентуални пътнотранспортни произшествия.

Такъв огромен товар, прекарван от 4 тежковоза, запуши за няколко часа напълно трафика на транспортни артерии в „Северен“ и през януари. Тогава рано сутринта камионите поеха от района на „Биомашиностроене“ на Голямоконарско шосе, като полицията им осигуряваше безпрепятствен коридор. Камионите се движеха едва-едва, а когато стигнаха до Брезовско шосе, стана грандиозно задръстване.

 

Костадин Аршинков

Ръководител екип „общество“

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер във вестниците „Пловдивски новини” и „Стандарт“. В „Марица” е редактор и ръководител на екип „Общество”.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?