Следвайте ни

КПП-тата в Пловдив пропускат по 15 коли на минута СНИМКИ

viber icon

Средно по 15-17 автомобила преминават през КПП-тата на входно-изходните артерии на Пловдив, съобщиха от полицията. Това сочи справка от началото на днешната смяна на проверяващите от 7,00 ч. до момента. Движението през контролно- пропускателните пунктове се извършва нормално и без напрежение.

 

 

Проверките показват, че преобладаваща част от пътуващите са се снабдили с декларация образец на МВР, която е улеснение за по- бързото преминаване, тъй като в нея са посочени постоянен, настоящ и адрес по месторабота и не се изискват допълнителни документи за удостоверяването им. Признава се и служебна бележка, издадена от работодателя.

 

На един от натоварените пунктове - този на Карловско шосе, в рамките на изминалите 4 часа са върнати само 4 автомобила, шофьорите на които са се опитали да напуснат града без основателна причина.   

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?