Следвайте ни

Кошмар: Спряха светофари на бул. "Васил Априлов", шофьори минават на магия СНИМКИ

viber icon

Изгаснаха светофарите на възлово пловдивско кръстовище, видя репортер на "Марица". На пресечната точка на бул. "Васил Априлов" и бул. "Шести септември" е пълен мрак. Причината е, че в района няма ток. Светофарите са замряли, а с тях къщи и обекти наоколо.

Шофьорите на коли и рейсове се кръстят, след което преминават през кръстовището на магия и се надяват на щастлив край на тази рискова операция.

На място няма униформен, който да регулира движението и е въпрос на време да стане произшествие.

Не е ясно колко време няма да има ток и  колко дълго седналите зад волана ще разчитат само на интуиция и късмет.

Снимки: Наташа Манева

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

jjj

jjj

20.01.2021 | 22:42

Ало, дядо ви едно време само на светофари е карал, а!! Като не работят светофарите - има пътни знаци, кръстовището е регулирано с тях и се спазват знаците!! Отделен е въпроса, че шофьорчетата, дето ги навъдиха фалшивите автошколи не познават знаците!!

Отговори
5 0
от тук

от тук

20.01.2021 | 20:50

В района периодично има спиране на електричеството. Повтаря се през няколко месеца. ЕВН щом допускат в един и същи район повреда, означава че икономисват или някой е подписвал разрешителни за строеж и експлоатация срещу лични облаги, или че са некадърници и крадци самите обслужващи района! Един министър позволи електроснабдяването и топлофикация да са собственост на една фирма / ЕВН / . Спре ли тока, то спира и парното и топлата вода. За другата вода с водопровод на Васил Априлов в същия район може да се напише криминален репортаж. НАРОДА Е ТЪРПЕЛИВ И ОБЕЗВЕРЕН! Това позволява едни и същи периодични аварии за които са виновни монополистите, да се случват на едно и също място или район!

Отговори
6 0
Магията май е добра

Магията май е добра

20.01.2021 | 19:02

Като спрат светофарите и вече задръстванията изчезват!

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?