Следвайте ни

Кошмар по пловдивски пътища – изкривени джанти и спукани гуми СНИМКИ

viber icon

Пловдивските шофьори са вбесени от състоянието на важни пътни артерии. Те алармират за множество ями по околовръстния път на града под тепетата, както и по „Кукленско шосе“, които трошат колите им. 

„До кога ще си разбиваме колите на околовръстното и Кукленско шосе?“, пита вбесен шофьор, изкривил двете си десни джанти. Той е споделил мъката си в социалните мрежи, а под публикацията му много водачи разказват и за своите кошмари по пловдивските пътища. 

„Околовръстното е паприкаш. С тия слаломи, които правим да избегнем кратерите някой ден ще стане беля“, смята водач. 

„Преди да си дойда в Пловдив, тъй като живея в чужбина,  бях да ми прегледат колата и минах стенд, баланс на гумите и прочие, понеже си идвах с нея и е сравнително нова. Минах през цяла Европа - нямаше никакви проблеми. Минах два пъти по Кукленско и на третия ден колата ми тропаше“, споделя мъката си друг шофьор. 

Не липсват и съвети към потърпевшите. „Викаш КАТ, пишат ти протокол, отиваш при оценител да ти напише и оцени щетите, отиваш при адвокат и съдиш общината за имуществени, неимуществени вреди и за пропуснати ползи - че си стоял няколко дена без кола и си ходил на работа с такси примерно“.  

Някои от водачите споделят, че след като са минали по околовръстното и по Кукленско, поне един от фаровете на автомобила им е спрял да свети. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

МУТРИ-ВЪН!

МУТРИ-ВЪН!

15.10.2020 | 08:47

На Кукленско е истински АД, но в замяна на това си имаме Колодрум за 60 ,илиона лева! Гарантирано от SIC (КДС)!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?