1553

Кондуктор скочи на пътничка в Пловдив, нарече я "кенеф" 

Грозните сцени и старите билети в този рейс по линия 21 вече са ежедневие

Пътничка е обиждана жестоко в рейс от градския транспорт на Пловдив. Сцените се разиграли по линия 21 - в същия автобус, който стана печално известен с продажба на стари и мръсни билети.

Преди два дни пък шофьорът спря насред пътя и изхвърли пътници, защото си позволиха да си потърсят правата и да отворят дума за мръсните хартийки.  Сега историята е идентична. Пътничка разказа в социалните мрежи, че се е качила в рейса, в посока "Тракия". 

"Качвам се в рейса, давам си парите за билет и ми се дава гнусен, смачкан и сигурно настъпван. По едно време започнаха да се качват повече хора в автобуса и една жена повдигна темата, че билетът ѝ е стар, смениха й го. 

След като аз казах, че моят е стар, кондукторът се обърна с думите "Ти си го взела от земята, ма!". Тогава аз му отвърнах "А парите, които ти дадох?". Той ми вика "Аз пари от теб не съм взимал, ма", разказа пътничката. 

Последвали грозни обиди. Позволи си да ме бутне с думите "Другия път няма да те кача в автобуса, свиня". Когато казах на шофьора и кондуктора да слязат от автобуса, за да извикам полиция, те веднага си позволиха да скочат на бой. Кондукторът слезе от рейса с думите "Аре набий ме, бе, кенеф,, болен мозък", разказа още пловдивчанката. 

Тя посъветва хората да не си мълчат, а когато им пробутват стари и мръсни билети да ги отказват. 

По предния случай бе започната проверка. Не е ясно дали е имало последствия за шофьора. Дори и този да е друг, проблемът по линията не е решен и е сериозен. 

заб. снимката е илюстративна  

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?