Следвайте ни

Километрични тапи на бул. "Найчо Цанов" и Коматевско шосе заради ремонт

viber icon

Затварят за ремонт Околовръстното от разклона за Първенец до Кукленско шосе  

Още по-големи задръствания  в пиковите часове се очакват днес на Коматевско шосе, защото отсечката от Околовръстно шосе до Кукленско шосе се затваря на ремонт.  Засилен трафик ще има и на другите входни артерии, както и по централните булеварди в Пловдив, включително бул. "Найчо Цанов", бул. "Христо Ботев" и Пещерско шосе, където и бездруго изчакваме по три-четири светофара, докато минем.

Затваряне на всяка улица в града предизвиква сътресение в трафика. Частичното спиране на движението по околовръстното в събота задръсти ул. "Димитър Талев". Колоните пъплеха с 5 км в час от Овощарския институт до кръстовището с бул. "Никола Вапцаров".  От общината  се надяват, че до по-сериозни проблеми няма да стигне, защото учениците минават от днес на дистанционно обучение и родителите няма да ги возят до училищата. От администрацията обещават да облекчат движението с гъвкаво регулиране на светофарите.

Ремонтът на 6-километровия участък на околовръстния път между Кукленско и Коматевско шосе ще продължи до средата на май.

Поетапната рехабилитация на пътя ще се извършва до Пазарджишко шосе и струва 25 млн. лева. Първата отсечка от Асеновградско до Кукленско шосе  беше завършена миналата седмица.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Реалист

Реалист

15.03.2021 | 09:07

едно време тролей ти бяха виновни за тапите и задръстване Тити по град Пловдив правили задръствания правили тапи тролейбусите а сега като няма тролейбуси защо пак се повтаря същата картинка някой може ли да отговори или Тотев е така просто реших да ги спре за да може да се източва общината за да може общината да фалира това май е целта на тези управници ако има общинско дружествоще бъде много по-евтин транспорт няма никаква организация на това движение и затова има задръстване ците а не че са виновни тролейбусите както казва Тотев

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?