Следвайте ни

КАТ-Пловдив: Не бързайте с газовите уредби

viber icon

Във връзка с необходимостта от  избягване на голямо струпване на хора на гишетата, Пътна полиция пояснява, че собствениците на автомобили, които са ги преоборудвали с газови уредби, но не са отразили това обстоятелство в талоните, ще могат да го сторят безпроблемно до края на месец  май.

Съветваме водачите, които трябва да отразят промяната  във вида гориво в регистрационните талони/ втечнена газ/, да не се редят на опашки от чакащи и да избягват струпвания.  При установяване на пропуск на това обстоятелство на пътя, водачите ще бъдат съветвани да го сторят при първа възможност след отпадане на ограничителните мерки, наложени във връзка с опасността от коронавируса. 

Припомняме, че в сградите на полицията се допускат само граждани с лични предпазни средства. Съветваме ви да отложите промяна за по- късен момент,  за да спазите и  принципите на социална изолация, която е задължителна в условията на епидемична обстановка.

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

...

03.04.2020 | 17:43

Лъжа. Няма никой, минава се бързо. Чакайте до последно пак.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?