Следвайте ни

Картоф ли съм, или човек? Див шофьор ужаси пловдивчанин в рейса

viber icon

Шофьор на градски рейс в Пловдив вози пътниците като картофи. Водачът кара като рали състезател и минава на жълто и червено, без да му мигне окото. За това безобразие разказа пловдивчанин, който се свърза с "Марица", за да сподели впечатленията си от кошмарното пътуване в градския транспорт.

Вчера около 18 часа той се качил на автобус по линия 20 от спирката на Централна гара. Трябвало да слезе на пл. "Съединение", обаче не му издържали нервите и напуснал рейса още на предната спирка.

"Шофьорът се мислеше за рали състезател. Караше много бързо, спираше рязко, минаваше на жълто и червено. Трябваше много здраво да се държа, защото щеше да ме пребие. Не издържах и слязох по-рано. Повървях пеша, но спокоен. Чудих се картоф или човек съм, след подобно возене в градския транспорт. Убеден съм, че шофьорът вижда пътниците като картофи, за да кара по този безумен начин", сподели разочарованият пътник, който ще запомни екстремния си тур из Пловдив.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ben

ben

28.10.2020 | 15:48

Миналия петък получих $ 28755, защото съм без работа, искам да запазя проучването си, затова работих усилено миналата седмица и спечелих $ 19500. Предоставям на моите приятели и приятели да свършат тази работа. изучете този уебсайт, за да вземете допълнителни факти ===>>>www.Selfmax5.com

Отговори
1 3
Голяма  част

Голяма част

28.10.2020 | 10:52

От водачите на автобуси в градския транспорт сякаш един инструктор ги е обучавал. учени са на ГАЗ ГАЗ -СПИРАЧКА.Плавно потегляне и плавно спиране не им е познато.А шефовете казват-Радвайте се че и това има.

Отговори
9 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?