Следвайте ни

Хит в мрежата: Пловдивски шофьори с уникална маневра ВИДЕО

viber icon

Мрежата прегря заради доста странно видео от Пловдив. Кадрите бяха споделени във фейсбук групата "Забелязано в Пловдив".


"Ако някой ми каже какво се случи тук, направо ще го призная....!", пише Петър Ташев, качил видеото.

На пръв поглед на кадрите няма нищо странно - коли са се наредили на Т-образно кръстовище в града, на което има знак "СТОП", и изчакват подходящ момент, за да се включат в трафика по основния път.

Червеният Фолксваген, който е първа кола, дава мигач за ляв завой. Втората кола - Опел, минава успоредно, но не дава мигач, с който да предупреди в коя посока ще тръгне.

Малко след това Фолксвагенът "сменя" мигачите - от ляв пуска десен.
 Секунди след това обаче червената кола не тръгва в дясно, а в ляво. същият момент Опелът, който е от дясно на Фолксвагена, от лява лента тръгва в дясно.

Като по чудо двете коли се разминават без да се ударя и въпреки сбърканите светлинни знаци. При това без да предизвикат ПТП и с другите коли в движението.

Именно странните маневри от страна на водачите подлуди мрежата. Коментарите, които заваляха под видеото бяха повече от култови: "Две блондинки зад волана"; "Тия се движат по новите правила"; "Аз мислях, че само уикендите и през почивните дни излизат "шофьорите", а те се движели по всяко време"; "Заради такива други измират по пътя"; "Така става като книжката ти се е паднала от награда" и т.н.

Видеото, което потресе мрежата може да видите ТУК!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?