Следвайте ни

Хаос в Кючука, пак ремонтират спукан водопровод СНИМКИ

viber icon

Трафикът по бул. "Александър Стамболийски" в район Южен се отбива по малките вътрешни улици, след като в 9:00 ч. затвориха отсечката до новия магазин Билла от ул. „Околчица” до ул. „Балатон”. От Коматевско шосе колите не могат да влязат на булеварда и трябва да обикалят.

Ремонтът се прави всяка седмица, тъй като тръбите са прекарани преди 40-50 г. и са от етернит. "Надяваме се до 16 ч. да успеем да приключим с възстановяването на водопровода", казаха работниците от ВиК-Пловдив.

Водата в съседните блокове е спряна. От години хората в Кючук Париж чакат да бъде подменен магистралният водопровод по булеварда, а в момента във ВиК е обявена обществена поръчка за изграждане на Южен обходен колектор, който ще мине по бул. "Александър Стамболийски".

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Колева

Колева

19.08.2020 | 15:47

Слава на Партията и верните й съратници! Най-добрия приятел на председателя на ГЕРБ Тотев е шефът на ВиК Пловдив. С месечна заплата - 10+2 минимални заплати за страната. По бул. "Александър Стамболийски" са правени толкова ремонти за времето на неговите мандати, че едва ли някой може да ги преброи. Но нито Тотев оправи булеварда (който по незнайни критерии се казва булевард), нито приятеля му подмени тръбите на ВиК. Сегашното градско ръководство уверено продължава тяхното дело - взимат се десетки милиони заеми, но се прелива "от пусто в празно" - само за да се "усвояват"!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?