49

Голямо улеснение за собствениците на автомобили от Пловдивско

Пловдивската полиция ще предложи голямо удобство и улеснение за собствениците на автомобили от града и региона в близките дни.  От 3 май в районното в Карлово на ул. „Ал. Стамболийски” ще заработи ново гише за прием и обработка на документи за регистрация на МПС, за които няма необходимост от идентификация.

Всеки жител с постоянна адресна регистрация в Пловдивско може да се възползва от услугите, които са документални. В това число влизат изготвяне на дубликат на изгубено или повредено свидетелство за регистрация на МПС част II, прекратяване на регистрация на кола или друго возило с пловдивски регистрационен номер или за промяна на собственост. Друга услуга, която ще бъде предоставяна, е издаване на транзитни номера за придвижване в страната на нерегистрирани возила.

Приемът и обработката на документите ще става от понеделник до петък, за времето от 8.30 ч. до 12.00 ч. и от 13.00ч. до 16.00 ч.

От полицията уточняват, че автомобили, за които се предвижда идентификация,  е необходимо да преминат съответната проверка през каналите в сградата на КАТ в Пловдив.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?