Следвайте ни

Гневен шофьор: Ужасявам се от ремонтираното Околовръстно и мантинелите

viber icon

"Изпитвам ужас, докато преминавам с колата си по ремонтирания участък на Околовръстното шосе на Пловдив. Мантинелите там са последната капка на това изживяване. Да ги махат!". С тези думи се обърна към "Марица" 69-годишният Димитър от града под тепетата, който има навъртяни милиони километри по пътищата зад гърба си. 

"Този участък и мантинелите са безумие, абсурд, абсолютно малоумие и пошлост. Вече има три сериозни катастрофи там, има три жертви. Още стоят парчета пластмаса от смачканите коли. И нищо не се прави, за да се подобри положението. Напротив. Продължават да си копаят там и правят канавки", сподели ядосано той и добави, че целта на ремонта и поставянето на мантинелите е само да се вземат едни пари, а не да се направи нещо за безопасността на хората. 

"Има места, където е необходимо да се слагат тия метални съоръжения, и то двойни, но тук на Околовръстното не е необходимо. На някои места пък слагат единична мантинела, а трябва двойна, защото стават страхотии. Цялата работа е объркана", коментира Димитър. 

Недоволството към мантинелите по ремонтирания участък на Околовръстното продължава да расте. Хора от града и селата подеха подписки за премахването им. От АПИ съобщиха, че мантинелите остават, но ще бъдат изградени джобове за аварийно спиране. Това решение обаче не потуши напрежението. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Неизвестен

Неизвестен

03.06.2021 | 13:50

Просто безумен и твърде скъп ремонт!!! Безумно изпълнение на мантинелите. Да погледнат пътя Батак Доспат

Отговори
0 0
Филибар

Филибар

29.05.2021 | 22:45

Трагедията е пълна. Всеки ден минавам от там и се замислям, като карам, колко е тънка нишката на човешкия живот. Днес минава ха катуни цигани с каруци и стана страшно.... Каша отвсякъде..

Отговори
3 0
Пенев

Пенев

28.05.2021 | 13:27

Трябваше да го направят поне с 2 ленти и една аварийна отстрани. Но нали пак трябва да се изпишат пари. Това са от бързите предизборни пари на Боко и се вижда какъв е резултата- големи задръствания и необезопасен път. Необходимо е спешно рзаширяване на околовръстното на Пловдив, не само козметични ремонтчета!

Отговори
8 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?