Следвайте ни

Гневен пловдивчанин за "щъркелите" : И за катафалка не стават, умрелият ще се събуди!

viber icon

Изгорете ги тези "щъркели", като се возя в тях имам чувството, че са ме пуснали да се търкалям надолу от върха на планина. Това пише 36-годишният пловдивчанин  Павел в гневно писмо до "Марица". Той обяснява, че ежедневно използва градския транспорт, за да ходи на работа и да се прибира. Все в едната посока обаче улучвал от малките рейсове - тип "щъркел".

"Тръгвам и се прибирам в пикови часове. Има много хора. Като дойде този" щъркел", всички се друсаме задружно вътре. Подскача е като луди от най-малката неравност на пътя. Да ги махат тези" щъркели", защото и за катафалка не стават. Със сигурност и умрял ще се събуди от подобен тип пътешествие. Искам в най-скоро време да се возим в рейсове, каквито подобава  за страна от Европейския съюз, а не в трошки", пише той и уточнява, че използва рейсовете по линия 15, 24 и 222.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Дизелчо

Дизелчо

07.07.2021 | 08:49

Много са си хубави щъркелите. На който не му харесват, да се качи на стария и пушещ дизел и да прави задръствания. Много лесно е да искаш да си Еко, да слагаш категории и забрани. Но който иска чист въздух , първо да осигури на гражданите нормален и редовен градски транспорт, тогава да прилага ограничения. До тогава ще си карам стария пушещ дизел от 1994 г. и няма да използвам тази пародия на транспорт.

Отговори
2 13
транспортен проект

транспортен проект

07.07.2021 | 08:26

Това пак са заслуги на бившият гениален кмет на Пловдив - Тотев! Още дълги години ще споменаваме мъдрите му дела!

Отговори
17 0
Кой?

Кой?

07.07.2021 | 08:42

Ами защо допуснахте, крадливите кметове да съсипят тролеите на Пловдив!Пред очите на всички пловдивчани с години се гаврят с нас с тези автобуси/щъркели/, които и в Анадола ги няма! За тези бусове им плащат над 20мил.годишно субсидии от нашите данъци!

Отговори
15 0
Запознат

Запознат

07.07.2021 | 08:45

Грешите, градският транспорт беше продаден на частници по времето на Чомаков. Затова и автопаркът не може да се поднови с нови автоуси с европейски пари, както е в София и др. градове. Само ние тук се мъчим като грешници в омърляните рейсове тип щъркели, в които ме е гнус да се кача и ми разтропват всички органи. Време е градската управа да промени нещата и върне транспорта на общината!!!!

Отговори
11 0
Живко

Живко

06.07.2021 | 23:58

Преди контрареволюцията в България се произвеждаха и ползваха качествени автобуси в градския транспорт. Сега печалбарите-собственици на градски линии в Пловдив ни возят в турско-китайски трошляци.

Отговори
22 18

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?