Следвайте ни

Гневен пловдивчанин: Час и половина чаках рейс, вътре беше като в изба

viber icon

Пловдивчанин чакал час и половина на спирката срещу Централна гара, докато дойде рейс, за да се прибере вкъщи. След като измръзнал на спирката, се качил в автобус 222 с надеждата, че поне там ще се по стопли. Но нямал късмет.

Гневният пловдивчанин разказа за неприятното си преживяване в градския транспорт само минути след преживяното:

"Зачаках на спирката в 19 часа. Погледнах си часовника. Погледнах и електронното табло, там нямаше и помен от автобус 222. Стана 19.30, след това 20 часа. Знам, че е неделя, но все пак. Хората се прибират от разни места, други работят. Не може в град като Пловдив транспортът да умира преди 20 часа. Най-накрая, в 20.30 пристигна рейса - трошка, а вътре като в изба - студено и миризливо. Пътуваха трима души без маски. Все пак дойде нещо. Но не смятам, че европейската столица на културата заслужава това - да треперя дали ще се прибера, независимо кой ден от седмицата е. Сигурно в селата има повече автобуси в неделя", разказа с огорчение той и сравни градския транспорт с Халеева комета и бардак.

Пловдивчанинът се закани да подаде оплакване където трябва, но изрази песимизъм по отношение на това дали ще бъде чут. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

монк

монк

16.11.2020 | 06:09

......Сигурно в селата има повече автобуси в неделя ......това е шега,нали

Отговори
0 1
Живко

Живко

16.11.2020 | 01:16

Човекът е прав. 222 е ужасна линия. Само бракувани трошляци на интервали от час - два. Шофьорите грубияни. Спирките потрошени. Седалките гнусни. Прозорците немити от години. Брутално.

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?