Следвайте ни

Главният инженер на ВиК Антон Гълъбов: До 2-3 дни се възстановява изкоп от авария в Пловдив

viber icon

Имаме сключен договор с външна фирма, която да извършва тази дейност. Според този договор целостта на настилката при авария на голям булевард в чертите на града трябва да бъде възстановена в срок от 2 до 3 дни. Стараем се да се отработи още на следващия ден, а най-късно на третия ден да се пусне. Относно вътрешнокварталните улици, когато не може веднага да се отреагира - срокът е 4-5 дни.

По отношение на първостепенна и второстепенна национална пътна мрежа -срокът също е до 3 дни. За селата и по-малките градове отнема повече време, тъй като авариите се групират. Около 10 дни може да отнеме. 

От фирмата изпълнител "Илва" се стараят, ние ги предупреждаваме за сроковете. Особено за града извършването на такива дейности създава големи неприятности и неудобства за всички. Разбира се, предвидени са санкции за неизпълнение на срокове. Но идеята е това да не се случва.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?