3906

„Европейски пътища“ изгражда нова улица в район "Тракия"

На близо 1 километър новоизграждаща се улица ще се радват жителите и посетителите на жилищния комплекс „Резиденшъл парк“ в централната част на район Тракия в Пловдив в близост до парка „Лаута“

Обектът се изпълнява от компанията „Европейски пътища“, която е лидер в пътно-строителния бранш в страната и е добре известна на пловдивчани. От години компанията инвестира в местната инфраструктура в региона и се грижи за пътната поддръжка и зимното поддържане в областта.

„Пловдив се развива главоломно през последните години. Градът привлича все повече бизнес, млади хора и туристи. Градската инфраструктура ще се нуждае от постоянно поддържане, разрастване и развитие с нови функционалности. Във всички тези процеси ние оставаме надежден партньор на местната власт и на държавните институции и продължаваме да градим за хората“, категорична е Маргарита Попиванова, изпълнителен директор на „Европейски пътища“.

В момента екипите на компанията изграждат канализацията на чисто новата улица в район Тракия.

С помощта на укрепителна система, багери и кранове спускат тръби с диаметър ф1200. Специфичното за обекта са изключително малките наклони на канализационните тръби. Това изисква прецизно изпълнение от професионалните екипи на „Европейски пътища“, за да може новата канализация да функционира правилно. В следващите етапи на проекта улицата в район Тракия ще се сдобие с нов водопровод, пътна настилка, парко места и ново, модерно осветление.

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 4 оценки
4/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Боко

Боко

23.02.2024 | 11:40

Улица обслужваща сграда на частен инвеститор. Иначе останалите нека са лом.

Отговори
2 1
rtyrty

rtyrty

22.02.2024 | 18:58

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст!!!! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим---- https://da.gd/menx

Отговори
0 1
ЪЪЪЪЪ

ЪЪЪЪЪ

22.02.2024 | 15:34

ЪЪЪЪЪ, 1 км? То това си е половин Тракия. Я дайте скица къде ще е тая улица, да не е някаква тясна уличка между блоковете, коятя ще е с дължина 200-300 м., а да искат пари за 1 км. улица, че това е редовният номер на строителите.

Отговори
3 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?