49
Следвайте ни

Ентусиазъм в Пазарджик - полагат асфалт в дъжда СНИМКИ

viber icon

Небивал ентусиазъм кипи в Пазарджик. Въпреки че вали дъжд, на входа на областния град се полага асфалт, разказа читател на „Марица”. „Днес се нагледахме на транспортни недоразумения, но това беше върхът”, коментира шофьорът Владимир Колев.

Пловдивчанинът се опитва да се върне от Боровец, но попада от тапа в тапа.

Километрични опашки се образуваха край пазарджишкото село Мокрище. Тъй като участък от пътя Пазарджик-Белово-Самоков е в ремонт, движението се отбива през обходен маршрут през Мокрище. 

„Пъплим едва-едва с по няколко метра, десетки коли са пред нас и зад нас, полиция на мястото на тапите няма, разказа читател на „Марица”. Някои шофьори просто решават да обърнат и да търсят други маршрути, за да стигнат до Пловдив.

 

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Митко

Митко

29.12.2021 | 18:55

Аз съм от с.Мокрище. Всеки ден пътувам. Никога не съм чакал повече от 15 мин.

Отговори
0 1
Георги

Георги

29.12.2021 | 17:03

вПЛОВДИВ ДО МИТНИЦАТА Е СЪЩОТО

Отговори
1 1
Каква е мислихме, каква стана?

Каква е мислихме, каква стана?

29.12.2021 | 15:51

Ами, нали в края на годината трябва да се усвоят/откраднат/парите! Това, че на пролет ще го асвалтират отново няма значение! Това е асвалтиране по Гербераския метод за пълнене на чекмеджето! Защо и новите го практикуват няма обяснение!

Отговори
0 4
Тодор

Тодор

29.12.2021 | 13:16

Цирка е пълен асвалт се полага в пороен на моменти дъжд.Работниците на фирмата не знаят как да регулират движението.КАТ ги няма никакви сигурно да не се намокрят Галенките.

Отговори
7 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?