Следвайте ни

Експерти от "Индра" си оправят бакиите

viber icon

Технически екип от четирима експерти на испанската фирма „Индра“ пристигна в Пловдив и вече работи за решаване на проблемите със системата за управление на градския транспорт.

„Испанските специалисти се сработват бързо и ефективно с нашите експерти. Стремим се в максимално кратки срокове пропуските да бъдат отстранени и системата да заработи нормално, така че да предоставим качествена услуга на гражданите – електронните табели по спирките да дават коректна информация, а автоматите за електронно таксуване да работят безотказно“, коментира заместник-кметът по транспорт Тодор Чонов.

Директорът на ОП „Организация и контрол на транспорта“ инж. Пламен Вълков допълни, че се работи по различни части от системата и екипът е в непрестанна връзка с колеги от централата на фирмата в Испания.

Още в началото на управленския си мандат кметът Здравко Димитров постави сред основните приоритети решаването на свързаните с транспортния проект проблеми. По негово настояване в средата на януари за среща в Пловдив дойдоха представители на мениджърския екип на „Индра“. Оказа се, че те не са запознати с проблемите и се ангажираха до края на януари да изпратят хора, които на място да решат проблемите. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Галя

29.01.2020 | 21:58

А наказани като Тотев и Сие кога?

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?